Väribetoni ja väribetonielementit

Väribetonielementit ovat hyvä tapa korostaa rakennuksen julkisivua, ja ovat valmista julkisivupintaa sellaisenaan.

Väribetoni sopii moniin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Väribetonia käytetään usein asuinrakentamisessa, julkiskohteissa ja liikehuoneistoissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Rouheaa kiviainespintaa kaikissa värikartan väreissä

Väribetonipinnat hienopestään yleensä noin yhden millimetrin syvyydeltä, jolloin kiviaines jää näkyviin, ja sementti peseytyy pois elementin pinnasta. Yleisimmin käytetyt väribetonin sävyt ovat musta, valkoinen ja kalanninharmaa. Väreissä ei kuitenkaan ole juurikaan rajoitteita eli lähes mitä tahansa värikartan sävyä pystytään tekemään.

Rouheita jotka pestessä jäävät betonipintaan näkyviin löytyy useita sävyjä, ja sementtejä pystytään pigmenteillä värjäämään lähes mihin suuntaan tahansa.

Graafiset urat ja kuvioinnit

Lisää eloa väribetonisiin elementteihin saadaan urituksilla tai vastaavilla kuvioinneilla. Väribetoni muuttuu graafiseksi betoniksi kun väribetoni valetaan graafisen kalvon päälle, jonka avulla elementtiin pystytään pesemään juuri halutunlainen kuvio.

Väribetoni - graafinen kuvio

Graafisiin elementteihin jätetään haluttu kuvio muottipinnalle, ja muualta pestään sementti pois, jolloin kiviaines jää näkyviin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

050 569 6341   -

Muut yrityksemme

Ojarannan Rakennus logo
Rautanet Koski Oy
Rautanet Somero
Copyright © 2020 Kosken Betonielementti Oy