Betonielementtien valmistus

Valmistamme betonielementtejä rakennusliikkeille ja muille yrityksille tilaustyönä. Laatumme on varmaa ja palvelu nopeaa.

Kosken betonielementti Oy on perustettu vuonna 2018 ja yli 10-vuotinen kokemuksemme betoniteollisuudesta näkyy mm. tuotteidemme laadussa ja asiakastyytyväisyydessä.

Yhtiö kuuluu neljän yrityksen konserniin. Muut konsernin yritykset ovat Ojarannan Rakennus Oy, Rautanet Koski Oy ja Kosken Puunjalostus Oy. Kun Kosken betonielementti perustettiin vuonna 2008 toiminta kasvoi neljässä vuodessa kolminkertaiseksi ensimmäiseen vuoteen verrattuna. Noista ajoista toiminta on jatkanut edelleen nousujohteista kasvuaan ja yrityksemme työllistää nyt jo yli 40 henkeä.

betonielementtien valmistus

Vahvaa betonialan kokemusta ja osaamista

Henkilökuntamme koostuu motivoituneista betoniteollisuuden ammattilaisista, jotka työskentelevät muun muassa betonimylläreinä, laborantteina sekä julkisivutyönjohtajina. Työntekijöillämme on vahva, pitkään kokemukseen perustava betonialan osaaminen ja tietotaito, jota kehitetään jatkuvasti.

Erinomainen sijainti mahdollistaa nopeat kuljetukset

Tehtaamme sijaitsee Koski Tl:ssä, valtatien 10 välittömässä läheisyydessä. Sijaintimme luo meille helpot kuljetusyhteydet asiakkaidemme työmaille, jotka sijaitsevat Etelä-Suomessa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Hämeessä ja Pirkanmaalla.

Nykyaikaiset tuotantoratkaisut betonielementtien valmistukseen

Toimitilamme on suunniteltu ja rakennettu betonielementtien valmistusta varten. Käytössämme on 5200 m2 lämmintä hallitilaa kahdessa erillisessä hallissa ja tuotantolaitteistomme sekä kuljetuskalustomme edustavat alan uusinta tekniikkaa.

Yhdeksän elementtien valmistuspöytäämme ovat yhteisalaltaan 530 m2, ja suurimmat pöytämme ovat kooltaan 13 m x 5 m. Uudet, hyväkuntoiset elementtipöydät takaavat, että betonielementtien valmistus on aidosti mittatarkkaa ja elementeistä tulee suoria.

Värillisen betonin valmistusta varten rakennettu rouheasemamme valmistui 2011.

Laatu on meille kunnia-asia

Korkealaatuinen toimintamme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n valvonnan piiriin ja meille on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus.

Hyvien työntekijöidemme ja nykyaikaisten betonielementtien valmistusmenetelmiemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme nopeaa, joustavaa ja kustannustehokasta palvelua laadusta tinkimättä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Soita tai lähetä sähköpostia. Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

050 569 6341   -

Muut yrityksemme

Ojarannan Rakennus logo
Rautanet Koski Oy
Rautanet Somero
Copyright © 2020 Kosken Betonielementti Oy