Laadukkaat betonielementit

Betonielementit nopeasti ja varmasti Kosken Betonielementiltä.

Olemme betonielementtiteollisuuteen erikoistunut yritys, joka kuuluu neljän yrityksen konserniin Ojarannan Rakennus Oy:n, Rautanet Koski Oy:n ja Kosken Puunjalostus Oy:n kanssa. Vuonna 2008 perustettu yrityksemme on otettu asiakaskunnassa hyvin vastaan, ja toimintamme on neljässä vuodessa kasvanut kolminkertaiseksi ensimmäiseen vuoteen verrattuna.

Meiltä saat mm. sokkelielementit, seinäelementit, väribetonit, julkisivuelementit, betonipilarit jne.

Pyydä tarjous!

sokkeli betonielementit   betonilementti parveke

Vahvaa alan kokemusta ja osaamista

Henkilökuntamme koostuu 25 motivoituneesta ammattilaisesta, jotka työskentelevät muun muassa betonimylläreinä, laborantteina sekä julkisivutyönjohtajina. Työntekijöillämme on vahva, pitkään kokemukseen perustava alan osaaminen ja tietotaito, jota kehitetään jatkuvasti.

Tehtaamme sijaitsee Koski Tl:ssä, valtatien 10 välittömässä läheisyydessä. Sijaintimme luo meille helpot kuljetusyhteydet asiakkaidemme työmaille, jotka sijaitsevat Etelä-Suomessa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Hämeessä ja Pirkanmaalla.

Toimivat betonielementtien tuotantoratkaisut

Toimitilamme on suunniteltu ja rakennettu betonielementtien valmistusta varten. Käytössämme on 5200 m2 lämmintä hallitilaa kahdessa erillisessä hallissa. Tuotantolaitteistomme sekä kuljetuskalustomme edustavat alan uusinta tekniikkaa. Yhdeksän elementtien valmistuspöytäämme ovat yhteisalaltaan 530 m2, ja suurimmat pöytämme ovat kooltaan 13 m x 5 m. Uudet, hyväkuntoiset elementtipöydät takaavat valmistettavien tuotteiden suoruuden ja mittatarkkuuden. Värillisen betonin valmistusta varten rakennettu rouheasemamme valmistui 2011.

Korkealaatuinen toimintamme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n valvonnan piiriin ja meille on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus. Hyvien työntekijöidemme ja nykyaikaisten valmistusmenetelmiemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme - rakennusliikkeille, yksityisille henkilöille sekä maatalousalan yrittäjille - nopeaa, joustavaa ja kustannustehokasta palvelua.

Betonielementit edullisesti - Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

050 569 6341   -

Muut yrityksemme

Ojarannan Rakennus logo
Rautanet Koski Oy
Rautanet Somero
Copyright © 2020 Kosken Betonielementti Oy